بهترین شربت سینه طبیعی

می دانید در بسیاری از شربت های سینه انواع الکل ها و مواد نگهدارنده و رنگهای شیمیایی استفاده شده است که مصرف آن نیز به نوبه ی خود برای بدن، عوراضی به دنبال خواهد داشت. لذا استفاده از شربت سینه ای طبیعی و بدون عارضه بسیار با اهمیت است.

مواد لازم:

آب،آویشن،ناخنک،عسل طبیعی،گلاب طبیعی

نحوه تهیه:

ابتدا آب را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید. حدودا یک دقیقه اجازه می دهیم تا آب بجوشد. آویشن ( ترجیحا از نوع شیرازی به علت اسانس بالاتر) به میزان یک قاشق غذاخوری و ناخنک به میزان 2 قاشق غذاخوری را با آب سرد شستشو داده و درون قوری می ریزیم.1.5 لیوان آب جوش روی آن ریخته و قوری را روی کتری با حرارت غیر مستقیم بخار آب دم می کنیم. آن قدر دمنوش مد نظر دم بکشد تا حجم آن به 1 لیوان برسد.

دمنوش حاصله را از چای صاف کن رد کرده و اجازه می دهیم تا دمای آن به ولرم مایل به سرد برسد. آنگاه نصف دمنوش حاصل، عسل طبیعی به آن اضافه نموده، آنقدر هم می زنیم که عسل در آن کاملا حل شود. توجه نمایید که اگر بهترین عسل ممکنه را نیز انتخاب نمایید ولی آن را در حالت داغ به دمنوش اضافه کنید، خاصیت عسل از بین می رود و شربت سینه اثرگذاری چندانی نخواهد داشت. زیرا گرما عسل را در اصطلاح می کشد.

در اینجا شربت سینه معجزه آسای ما آماده است. لکن اگر می خواهید اثر آن دوچندان شود و اثر شادی بخشی نیز داشته باشد، در پایان کار یک قاشق غذاخوری گلاب طبیعی به شربت اضافه نموده و کاملا به هم میزنیم تا یکنواخت شود.

نحوه نگهداری:

در ظرف شیشه ای سر بسته، به دور از نور و یخ زدگی، درون یخچال و به مدت حداکثر 3الی 4 هفته قابل نگهداری است.

نحوه مصرف:

خردسالان و کودکان زیر 12 سال:

در بازه های زمانی ترجیحا منظم ( هر هشت ساعت یا هر شش ساعت) یک قاشق چای خوری

بزرگسالان:

در بازه های زمانی ترجیحا منظم ( هر هشت ساعت یا هر شش ساعت) یک قاشق غذا خوری


منع مصرف:

- افراد حساس به گرده گل

- نوزادان دچار زردی

- مادر شیرده که فرزندش زردی دارد

-بیماران دیابتی

تذکرات:

- افرادی که حالت تهوع دارند، این شربت تهوع را افزایش می دهد.

- در نوزادان زیر 6 ماه با احتیاط و تحت نظر طبیب طب اسلامی مصرف شود.

/ 0 نظر / 28 بازدید